פאי נוטלה

מתכון לפאי נוטלה של הגולשת אתי חח

מאת: אתי אמר-אסייג

דרג:
פאי נוטלה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם עוגיות יין
  • 75 גרם חמאה רכה
  • 400 גרם נוטלה (בטמפרטורת חדר)
  • 100 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
  • 500 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת חדר
  • 60 גרם אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שוברים את הביסקוויטים לתוך קערת מעבד, מוסיפים את החמאה וכף של נוטלה, ומעבדים עד שמתחיל להיות גוש.
2. מוסיפים 25 גרם אגוזי לוז וממשיכים לעבד עד שתערובת לחה וחולית.
3. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים, מעברים למקרר.
4. מקציפים את גבינת השמנת ואבקת הסוכר עד שתערובת חלקה ולאחר מכן מוסיפים את הנוטלה שנותרה לתערובת גבינת השמנת, וממשיכים להקציף עד שהתערובת אחידה.
5. מעבירים את תערובת הגבינה ונוטלה לתבנית ומיישרים עם פלטה מדורגת.
6. מפזרים מעל את אגוזי הלוז הקצוצים הנותרים לכסות ולהחזיר את העוגה למקרר לארבע שעות לפחות או למשך הלילה.
מגישים ישר מהמקרר.
דרג: