ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן

קינוח אוורירי ומפנק

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
ענני מרנג לבנים עם קצפת, תותים ושוקולד לבן
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למרנג :
  • 4 חלבונים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • לקצפת :
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • לקישוט :
  • תותים טריים חצויים
  • 50 גרם שוקולד לבן מגורר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מקציפים חלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. את יתרת הסוכר מוסיפים ללא הקצפה ותוך כדי ערבוב לתוך הקצף.
2. מחממים תנור ל- 110 מעלות.
3. מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת כף יוצרים מעין עננים עם הקצף בקוטר 5 ס"מ ואופים עד לייבוש מוחלט כ-3 שעות.
4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב.
5. מניחים בצלחת ענן מרנג ומעליו כף גדושה של קצפת.
6. מפזרים שוקולד לבן מגורר ומעל שכבת תותים חצויים.
7. יוצרים מגדל ומגישים.
דרג: