עלי סיגרים במילוי גבינה

עלי סיגרים במילוי גבינת שמנת בטעם סלמון ובצל מעושן מוגש עם רוטב חרדל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עלי סיגרים במילוי גבינה
עד 60 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 15-10 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה עלי סיגרים
  • 1 גביע של גבינת שמנת בטעם סלמון ובצל מעושן 5% של תנובה
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 חלמון
  • 1/4 כוס פתיתי פרמז'ן מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות קמח
  • 1/2 כוס מים
  • שמן לטיגון
  • לרוטב:
  • 1 כף חרדל
  • 1/2 גביע שמנת של פעם 27%
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הגבינה עם בזיליקום, חלמון ופתיתי פרמזן.
2. בכלי נפרד מערבבים את הקמח והמים ויוצרים דבק.
3. לוקחים כל פעם מספר עלי סיגרים מניחים אחד על גבי השני וחותכים לארבע.
4. בעזרת שק זילוף מורחים את התערובת על 1/4 מהעלה. מקפלים לסיגר מבחוץ כלפי פנים. מורחים במעט דבק הקמח ומדביקים.
כך חוזרים על הפעולה עד לסיום תערובת הגבינה.
5. מחממים את השמן, מערבבים את החרדל עם השמנת ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם.
6. מטגנים ומגישים עם הרוטב ליד.
דרג: