עלי בלינצ'ס עם ריקוטה ונקטרינות

מנה מתוקה לארוחת שבועות או קינוח מעולה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עלי בלינצ'ס עם ריקוטה ונקטרינות
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה (700 גרם) עלי בלינצ'ס מוכנים
  • 250 גרם נקטרינות, חצויות ופרוסות דק
  • 1/2 1 כוסות מי סוכר (200 מ"ל סוכר מומס בתוך 200 מ"ל מים)
  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 5 כפות סוכר
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. במחבת מטגנים קלות את עלי הבלינצ'ס עד לקבלת גוון זהוב יפה.
3. משרים את הנקטרינות במי הסוכר במשך שעה.
4. מערבבים בקערה את הגבינה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
5. מסננים את הנקטרינות ממי הסוכר, מוסיפים למלית הגבינה ומערבבים בעדינות שלא תשברנה הנקטרינות.
6. מניחים את עלי הבלינצ'ס על משטח עבודה, משטחים במרכז כל עלה כף ממלית הגבינה והנקטרינות מקפלים את הדפנות הצדדיות פנימה ומגלגלים.
7. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
דרג: