עלי בלינצ'ס עם גבינת מסקרפונה, תפוזים ושקדים

מאפי גבינה בבצק פריך עם נגיעת תפוז וציפוי שקדים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עלי בלינצ'ס עם גבינת מסקרפונה, תפוזים ושקדים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה (700 גרם) עלי בלינצ'ס 'מעדנות'
  • למלית:
  • 200 גרם גבינת מסקרפונה, או גבינת שמנת 30%
  • 600 גרם גבינת ריקוטה
  • 6 כפות קליפת תפוז מגוררת
  • 1/2 כף קליפת לימון מגוררת
  • 7 כפות סוכר
  • 100 גרם שקדים מולבנים, משובבים וקלויים
  • להגשה:
  • אבקת סוכר
  • 100 גרם שקדים מולבנים משובבים, קלויים וקצוצים גס

אופן הכנה:

1. מפשירים את עלי הבלינצ'ס על פי ההוראות המופיעות על גבי האריזה.
2. מערבבים את כל חומרי המלית.
3. מטגנים צד אחד של עלה בלינצ'ס במעט שמן עד הזהבה, מניחים 2 כפות מהמלית במרכז העלה ומקפלים לסגירתו (ארבעה קיפולים - מלמעלה, מלמטה, מימין ומשמאל).
4. בוזקים אבקת סוכר מעל, מפזרים שקדים ומגישים חם.
לגיוון: ניתן להחליף את השקדים שבמלית ב-100 גרם שוקולד צ'יפס.
דרג: