עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס

קינוח מרשים ומקורי של עלה בננה ממולא גבינה בציפוי קוקוס

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עלה בננה ממולא פיראוס פטה כבשים בציפוי קוקוס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 4 פרוסות פיראוס כבשים
  • 1 כף קוקוס טרי מגורד
  • חצי כוס רוטב סויה
  • 5 שיני שום כתושות
  • 2 כפות זנגביל מגורד
  • 4 עלי בננה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקוקוס עם רוטב הסויה, שיני השום והזנגביל
2. מרככים את עלה הבננה במים רותחים
3. מניחים על עלה הבננה שכבה דקה של תערובת הקוקוס
4. על תערובת הקוקוס מניחים את פרוסות פטה הכבשים ומכסים בשכבה שנייה של תערובת הקוקוס
5. מגלגלים את עלה הבננה לגליל וקושרים בעזרת חוט תפירה
5. מטגנים את גליל עלה הבננה במחבת עם 2 כפות שמן 
7. משפריצים מעט מים לאידוי המנה
8. מגישים
 

דרג: