עוף ובצק עלים

בורקס ממולא בעוף

מאת: דולב אגבאבא

דרג:
עוף ובצק עלים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • עוף שלם
  • רוטב סויה
  • דבש
  • סירופ מייפל
  • בצק עלים
  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את העוף כארבעים דקות.
2. מפרידים את הבשר והעצמות.
3. מבשלים את העוף במחבת עם קצת שמן, מוסיפים מייפל, רוטב סויה ודבש.
4. חותכים את בצק העלים לשניים.
5. משמנים תבנית ובתוכה שמים חצי מבצק העלים ומסדרים את העוף בלי הרוטב.
6. שמים עוד שכבה של בצק עלים.
7. מורחים ביצה ושמים שומשום.
8. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה. 
דרג: