עוף ואטריות בנוסח סיני

ארוחה שלמה במחבת אחת: קלילה ומהירת הכנה בטעמים מפתיעים ופיקנטים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוף ואטריות בנוסח סיני
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 כוס רצועות עוף מבושלות או מטוגנות
  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • 1 כף מרגרינה בטעם חמאה
  • 1 כף שמן צמחי (סויה, חמניות או קנולה)
  • 1 בצל קצוץ לקוביות
  • 2 כוסות אורז מבושל לאחר צינון
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בקערה קטנה טורפים את הביצה עם המים
2. ממיסים את המרגרינה במחבת גדול (רצוי על אש בינונית)
3. מטגנים את הביצה לחביתה, מוציאים מהמחבת וחותכים לרצועות
4. באותו המחבת, מניחים את הבצל הקצוץ ומטגנים בשמן עד להזהבה
5. מוסיפים למחבת אורז שבושל מראש, את העוף, הסויה ושאר המרכיבים ומקפיצים למשך חמש דקות
6. מוסיפים את רצועות החביתה, מערבבים ומגישים

בתאבון!
 

דרג: