עוף ברוטב קפה

מנה בשרית מיוחדת ברוטב קפה עם תפוחי אדמה ועגבניות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: תום מוזס

דרג:
עוף ברוטב קפה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • עוף מחולק
  • 1 תפוח אדמה
  • 2 עגבניות
  • בצל
  • פלפל ירוק
  • לרוטב:
  • 5 כפות ריבת משמש
  • 7 כפות קטשופ
  • כף אבקת קפה נמס (נס-קפה)
  • 2 כפות שמן
  • כף אבקת מרק
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

1. ממיסים את מרכיבי הרוטב בסיר.
2. מסדרים בתבנית עוף ותפוחי אדמה. לאחר מכן, מסדרים מעל העוף ותפוחי האדמה פרוסות בצל, פרוסות עגבניה ופרוסות פלפל ירוק.
3. שופכים את הרוטב מעל התבנית ומכסים בנייר אלומיניום.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך שעה וחצי.
5. מורידים את נייר האלומיניום וממשיכים לחמם עד שיזוף.
דרג: