עוף בקולה

עוף בקולה טעים מאוד וקל להכנה

מאת: חסיה סגל

דרג:
עוף בקולה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 עופות
  • 3 תפוח אדמה או בטטה
  • 2 בצלים
  • 1 וחצי כוסות קולה
  • שמן
  • מלח פלפל
  • הרבה פפריקה מתוקה
  • כף אבקת מרק עוף
  • רבע כוס מים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מניחים את העופות בתבנית.
2. חותכים את הבצלים והתפו"א לפרוסות מוסיפים את הקולה שמן והתבלינים מערבבים טוב מוסיפים את המים.מכסים
3. שמים בתנור על חום 180 מעלות למשך 4 שעות.
דרג: