עוף בסילאן

מתכון פשוט וטעים מאוד, ישדרג לכם את העוף

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוף בסילאן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כרעיים עוף מחולקות
  • 3 תפ"א גדולים פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • לרוטב:
  • 3 כפות קטשופ
  • 3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
  • 3 כפות דבש סילאן
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

אופן הכנה:

הכנה
1. על תבנית פיירקס עם נייר אפיה משומן בשמן זית, מניחים את פרוסות תפ"א בשכבה אחת.
2. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית ולטבול בתוכו את כל חלקי העוף, כך שיהיו מכוסים היטב בכל הצדדים.
3. מניחים את חלקי העוף על תפוחי האדמה, לכסות התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור מחומם מראש ל-220 מעלות לשעה וחצי שעתיים.
4. מוציאים את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד השחמה - כרבע שעה.

דרג: