עוף ביין ופירות יבשים

עוף ביין ופירות יבשים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוף ביין ופירות יבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כרעיים
  • 1 בצל
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות דבש
  • כף רוטב סויה
  • כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס יין אדום מתוק
  • מישמשים מיובשים
  • שזיפים מיובשים
  • צימוקים

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצל ומתבלים בפפריקה מתוקה.
2. מוסיפים את הסוכר חום ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק.
3. מוסיפים את העופות לטיגון קל בתוך הסוכר.
4. מוסיפים את כל שאר החומרים.
5. מבשלים על אש קטנה עם מכסה פתוח כ- 20 דקות ואחר כך מעבירים לצליה בתנור עד שהעוף מקבל צבע בורדו -חום.
דרג: