עוגת 3 שכבות

עוגת 3 שכבות, עוגה יפה וממכרת

מאת: ענת תפילין

דרג:
עוגת 3 שכבות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 300 גרם שוקלד

אופן הכנה:

שכבה ראשנה:
1. מפרידים 5 ביצים.
2. מוסיפים לחלבון, את 3 הכפות סוכר ומקציפים במיקסר עד שמקבלים מרקם קרמי.
3. מוסיפים את החלמון ואת האנסטנט פודינג שוקולד למיקסר.
4. מעבירים את התערבות לתבנית ושמים בתנור למשך כ-20 דקות לאחר מכן שמים בצד לקרור.
שכבה שנייה:
5. מערבבים במקסר את השמנת מתוקה ,2 כפות סוכר, כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל. את התערובת מעבירים לתבנית לאחר שהשכבה הראשונה התקררה.
שכבה אחרונה:
6. ממיסים את השוקולד בסיר קטן שנמצא בסיר גדול עם מים רותחים, טורפים ביציה אחת ומוסיפים לשוקולד ומעבירים לתבנית
7. שמים כ-3 שעות במקרר.

דרג: