עוגת תפוחים

עוגת תפוחים קלסית, מתאימה לכל ארוע

מאת: מור סעד

דרג:
עוגת תפוחים
עד 20 דקות \ שף מקצוען - קשה

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: תבנית 26 ס"מ 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים/תפוזים
  • 1/4 1 כוס סוכר
  • 1/2 1 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 4-5 תפוחים
  • 3 כפות מים
  • 3 כפות קינמון
  • 3 כפות סוכר
  • מיץ של חצי לימון

אופן הכנה:

הכנה
1. 4-5 תפוחים חתוחים לקוביות קטנות, 3 כפות מים 3 כפות קינמון 3 כפות סוכר, מבשלים יחד בגז עם חצי הלימון.
2. בקערה נפרדת שמים את הביצים, השמן, הנוזלים (מים/מיץ), סוכר, קמח, אפקת אפיה וסוכר וניל מערבבים הכול ומוסיפים את התפוחים.
משמנית תבנית שופכים את הבלילה.
3. ל-160 מעלות למשך שעה או עד שתוקעים קיסם והיא יבש.

דרג: