עוגת תפוחים קלה ונהדרת

עוגת תפוחים קלה ונהדרת

מאת: רחל אלהרר \

מקור מתכון: הגולש דיג

דרג:
עוגת תפוחים קלה ונהדרת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5-6 תפוחי עץ מכל סוג שרוצים
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם אגוזים (אם אוהבים)
  • 3 כפות קינמון (אפשר יותר או פחות לפי הטעם)
  • לבלילת הבצק:
  • 6 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה

אופן הכנה:

הכנה
1. את התפוחים פורסים לפרוסות דקות מוסיפים את הסוכר, האגוזים, והקינמון, ומשטחים בתבנית אפיה משומנת.
2. שמים את כל חומרי בלילת הבצק בקערה ומערבבים היטב.
3. את כל החומרים מערבבים ביחד טוב טוב, ואז יוצקים מעל לתערובת התפוחים בתבנית.
4. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בערך 40 דקות או עד שקיסם שננעץ בבצק יוצא יבש.
 

דרג: