עוגת תפוחים טעימה וקלה להכנה

עוגת תפוחים טעימה וקלה להכנה

מאת: ריקי טאים

דרג:
עוגת תפוחים טעימה וקלה להכנה
שף מתחיל - קל

כמות מנות: 12

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כמות ביצים
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1 כוס קמח מלא
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1/5 כוס קוואקר
  • 1 כוס מיץ תפוחים
  • למילוי
  • 1 כוס אגוזי מלך שבורים
  • 1 כפית קינמון
  • 2 תפוחים ירוקים קלופים
  • 2/3 כוס צימוקים

אופן הכנה:

  • מערבבים היטב את הביצים והסוכר.
  • מוסיפים לאט לאט את יתר החומרים לפי הסדר ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
  • משמנים תבנית אפיה ויוצקים לתוכה חצי מכמות הבצק.
  • חותכים את התפוחים לקוביות ומערבבים את כל חומרי המילוי.
  • מפזרים את המילוי על מחצית כמות הבצק שבתבנית.
  • מוסיפים את יתרת הבצק על המילוי.
  • מכניסים לתנות בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) לכשעה.


  • דרג: