עוגת תפוחים

טעים ומתאים לפנק את האורחים

מאת: שירן סבג

דרג:
עוגת תפוחים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: תבנית מלבנית 38X25 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קורט מלח
  • קצפת :
  • 1 קצפת צמחית 24% השף הלבן (להוספה מעל)
  • חצי כוס סוכר
  • לעוגה:
  • 4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח כשר לפסח
  • כוס שמן
  • כפית קינמון גדושה

אופן הכנה:

הכנה
1. לוקחים את קוביות התפוחים ביחד עם הסוכר ומערבבים אותם, טורפים את הביצים והסוכר ומוספים את שאר המצרכים.
2. מכוונים את התנור לכוון לחום בינוני של 180 מעלות ולהכניס את העוגה לתנור ל-45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.
קצפת מעל העוגה - לא חובה, אבל מאוד מומלץ:
3. מקציפים את הקצפת הצמחית של השף הלבן עם חצי כוס סוכר, נותנים לעוגה להתקרר ומורחים עליה את הקצפת.
דרג: