עוגת תפוזים ביתית

עוגת תפוזים קלילה ואוורירית

מאת: נעם בן נתן

דרג:
עוגת תפוזים ביתית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • 12 כפות סוכר
  • כוס מיץ תפוזים
  • גרדת קליפת תפוז
  • חבילת קמח קטן
  • חצי כוס שמן

אופן הכנה:

1. מפרידים את הביצים. להקציף את החלבונים עם כף מים. לאחר שהחלבונים הוקצפו מוסיפים 6 כפות סוכר לסרוגין.
2. בכלי נוסף מקציפים את החלמונים עם השמן ושאר הסוכר, עד שתתקבל תערובת בהירה.
3. מוסיפים לכלי של החלמונים את כוס מיץ התפוזים, גרדת תפוזים והקמח.
4. מוסיפים את החלבונים המוקצפים בתנועת קיפול ביד ולא במקסר.
5. אופים כ- 45 דקות בחום בינוני.



 

דרג: