עוגת שמנת ומרנג שקדים

עוגת שמנת מיוחדת עם מרנג שקדים - האורחים לא יפסיקו לדבר

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת שמנת ומרנג שקדים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 חלמונים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 100 גרם חמאה תנובה
  • 5 כפות סוכר
  • 1 שמנת להקצפה השף הלבן
  • 500 גרם לבנה תנובה 5%
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס סוכר
  • 3 חלבונים
  • חצי כוס סוכר
  • 100 גרם אבקת שקדים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. לשים בצק מחומרי הבצק: קמח, חלמונים, אבקת אפיה, חמאה ו-5 כפות סוכר.
2. משטחים את הבצק המוכן על תבנית בינונית ואופים בחום בינוני 10 דקות.
3. מרנג שקדים: מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר ואבקת השקדים לקצף יציב. משטחים על תבנית אחרת באותו גודל של הקודמת ואופים בחום נמוך מאד כשעה.
4. קרם שמנת: מקציפים את השמנת עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה והפודינג ומערבבים לקרם חלק.
5. מעל הבצק הפריך יוצקים את הגבינה ומעליו את מרנג השקדים.

דרג: