עוגת שכבות קלה וכשרה לפסח

עוגת שכבות קלה וכשרה לפסח

מאת: רוני מור

דרג:
עוגת שכבות קלה וכשרה לפסח
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 4 כפות שוקולית
  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות סוכר
  • 4 ביצים מופרדות
  • לקרם:
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 1 שמנת מתוקה השף הלבן
  • לציפוי שוקולד:
  • 1 חבילת שוקולד מריר כרמית
  • 1 חבילת שוקולד חלב כרמית
  • 6 כפות חלב תנובה
  • 25 גרם חמאה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבסיס: מקציפים החלבונים עם כף סוכר עד לקצף קשה. בקערה נפרדת, מערבבים את יתר החומרים. מערבבים החלבונים ויתר החומרים ביחד. אופים 180 מעלות בערך 20 דקות.
2. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים ביחד את פודינג הוניל, החלב והשמנת המתוקה.
3. מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים על אש נמוכה את השוקולד המריר, שוקולד החלב, החלב והחמאה.
4. מצפים את העוגה בקרם ומעל ציפוי השוקולד.
דרג: