עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח

עוגה מיוחדת לפסח

מאת: אילנה אוחנה

דרג:
עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח מצות מיוחד לפסח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • 3 כפות שוקולית
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:

הכנה
1. מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה.
2. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים ושמן.
3. מוסיפים לחלבונים בהדרגה תוך כדי ערבוב קל.
4. מוסיפים את הקמח לבלילה ואת מיץ התפוזים.
5. יוצקים לתבנית 90 אחוז מכמות הבלילה,
6. מוסיפים 3 כפות שוקוליט ל-10 אחוז הנותרים בקערה, מערבבים ושופכים לעיסה מסביב ועם הכף ליצור צורת שיש.
7. אופים בחום של 170 מעלות למשך 50 דק'.
8. מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר :)
דרג: