עוגת שוקרלו

מתכון מתוק שישכנע את הילדים לאכול יותר מנקניקיה וקטשופ

מאת: חנה ריין

דרג:
עוגת שוקרלו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 מיכל של שמנת להקצפה-השף הלבן4 ביצים
  • 2 מעדני קרלו שוקולד או וניל
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס אבקת שוקו
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • לציפוי:
  • 1/2 מיכל של שמנת להקצפה-השף הלבן
  • 250 גר' שוקולד

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים חצי מהשמנת המתוקה.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
3. שמים בתבנית בתנור בחום בינוני עד להתייצבות העוגה.
4. מוציאים את העוגה מהתנור ומחכים שתתקרר מעט.
5. ממיסים את השוקולד יחד עם החצי השני של השמנת המתוקה.
6. מוזגים על העוגה ולאכול בתאבון.

דרג: