עוגת שוקולד

עוגת שוקולד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליזי לגזיאל

דרג:
עוגת שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10-20 /2 תבניות אינגליש קייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חומרי העוגה:
  • 1 כוס אבקת שוקולית
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח
  • 0.75 כוס שמן
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה מסדרת השף הלבן
  • 4 ביצים
  • לציפוי:
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.לשים בקערה את כל חומרי העוגה ולערבב הייטב עם מעבד מזון
2.לחלק את התערובת ב-2 תבניות אינגליש קייק ו
3.לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180 מעלות כ- 30 דוקת עד שסכין יוצא יבש
4.כ-10 דקות לפני סוף האפיה להמיס את השוקולד עם השמנת המתוקה
5.לשפוך על העוגה ברגע שהעוגה מוכנ הויוצאת מהתנור.
*** ניתן לפזר סוכריות ציבעוניות לקישוט

דרג: