עוגת שוקולד

עוגה פשוטה ומהירה להכנה, והכי חשוב טעימה מאוד

מאת: שרית אברמוב

דרג:
עוגת שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות / תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שתים וחצי כוסות קמח תופח
  • שקית אבקת אפייה
  • שקית סוכר וניל
  • שתי כוסות סוכר
  • 3/4 כוס קקאו
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס מים פושרים
  • 4 ביצים
  • כוס מים רותחים בצד

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מכניסים בקערה של מעבד מזון את כל החומרים.
עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
2. מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
3. שופכים לתבנית 26, לסיר פלא או לכל תבנית לעוגה.
4. אופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה.
ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.

כמה אופציות לציפוי: כוס נס קפה - שתי כפות נס קפה ומים חמים, כדי שהעוגה תצא לחה ורטובה
או ציפוי שוקולד, ממיסים שוקולד בסיר ומצפים את העוגה.
דרג: