עוגת שוקולד צ'יפ

עוגת שוקולד צ'יפ מושלמת וטעימה

מאת: לוסי יאן-פיתאל

דרג:
עוגת שוקולד צ'יפ
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם חמאה מומסת (או כוס שמן קנולה)
  • 1.5 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 1.5 גביעי אשל
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • כוס שוקולד צ'יפ (אפשר לערבב בין לבן לשחור לפי טעמכם)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים חצי מכמות האשל וחצי מכמות הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את האשל והקמח הנותרים ומערבבים שוב.
4. מוסיפים את השוקולד צ'יפ ומערבבים היטב עם כף.
5. מעבירים את הבלילה לתבנית חד פעמית של 20X30 ס"מ ואופים כ-30-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
דרג: