עוגת שוקולד פאדג

עוגת שוקולד פאדג

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת שוקולד פאדג
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 ג' שוקולד מריר
  • 1 כף גדושה קפה נמס
  • 350 גרם חמאה "תנובה"
  • 0.33 כוס שמנת להקצפה
  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 0.75 כוס סוכר
  • 0.25 כוס סוכר(להקציף עם החלבונים)
  • 2 גביעי קרם פרש

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.באמבט אידוי כפול -שמים בסיר שוקולד+חמאה+נס קפה
+שמנת+3/4 כוס סוכר ולהמיס תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.להסיר מהאש.
2.להוסיף למסת השוקולד חלמונים ולערבב היטב לאחר כל חלמון.
3.מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד היווצרות קצף יציב ונוקשה.  4.לקפל הקצף לתערובת השוקולד.
5.יוצקים את המסה לתבנית ואופים בחום 160 צלזיוס
כשעה ,מנמיכים את חום התנור ל120 ואופים 15 דקות נוספות.
6.מצננים את העוגה ומקררים לילה במקרר(מכוסה היטב)

את העוגה מגישיםפרוס משולש בכלי בהיר(נגוד לצבע העוגה)עם תלולית קרם פרש ליד משולש העוגה.ומעל הקרם פרש אפשר לפזר פירות טריים כמו תות שדה,אפרסק,מלון.

דרג: