עוגת שוקולד גבינה עם רום

עוגת שוקולד גבינה עם רום עוגה עם טעמים מיוחדים גם של שוקולד וגם של גבינה

מאת: מילה מינץ

דרג:
עוגת שוקולד גבינה עם רום
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 175 גרם פתי בר
  • 75 גרם חמאה
  • 1 כף קקאו
  • למוס שוקולד גבינה:
  • 1 נפוליאון טבעי
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32%
  • 250 גרם שוקולד
  • 3 כפות רום
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מרסקים את העוגיות, ממיסים חמאה ומערבבים יחד עם העוגיות והקקאו. מעבירים לתבנית עם קפיץ (תבנית קלה לפתיחה)
2. ממיסים את השוקולד, מקציפים במיקסר את השמנת, מנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את הגבינה, הרום, הקקאו ואבקת הסוכר.
3. מוסיפים בזהירות את השוקולד המומס ומקפלים בעדינות. בהתחלה כדי לעשות השוואת טמפרטורות.
4. מעבירים את התערובת מעל הבסיס ושמים במקרר מינימום ל-4 שעות.
5. לפני הגשה יש לקשט באבקת קקאו ושבבי שוקולד.
דרג: