עוגת שוקולד בציפוי גנאש

עוגת שוקולד מהירה להכנה, טעימה, נימוחה ורכה. אידיאלית לילדים ולימי הולדת

מאת: פיבי דעבול

דרג:
עוגת שוקולד בציפוי גנאש
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 32% של השף הלבן
  • 5 ביצים
  • 1 כוס אבקת שוקולית
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 3/4 כוס שמן
  • 200 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן להוסיף את השמן והביצים.
2. אופים בחום של 160 מעלות למשך 45 דקות. נועצים קיסם כדי לוודא שהעוגה מוכנה.
3. ממיסים את השוקלד עם השמנת במיקורגל למשך 3 דקות. מערבבים להמסה אחידה.
4. מפזרים את קרם השוקולד מעל העוגה - מומלץ לעשות חורים בעוגה בעזרת קיסם כדי שהשוקולד יחלחל פנימה.

דרג: