עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה

עכשיו אפשר להכניס את העוגה הכי טעימה שיש לתפריט הביתי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת שוקולד אישית חמה עם גלידה
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם מרגרינה ללא מלח
  • 3 ביצים טרופות היטב
  • 3 כפות קמח לבן
  • כפית ברנדי
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • גלידה לפי טעם מועדף

אופן הכנה:

1. מרתיחים מים בבאן מארי (אמבט 2 כוסות מים רותחים מעל להבה גבינונית -ומעל עוד סיר מונח ללא מגע עם המים) מעבירים את השוקולד והמרגרינה לסיר העליון וממיסים.
2. מסירים את הסיר העליון מהבאן מארי, מצננים מעט, טורפים היטב ומוסיפים את הסוכר ולאט מוסיפים גם את הביצים.
3. מוסיפים מהקמח והברנדי וטורפים היטב עם מטרפה לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
4. מעבירים לתבניות המשומנות (הבלילה צריכה להגיע עד כ-3/4 גובה של התבנית) ואופים 12-15 דקות.
5. מוציאים מן התנור, מצננים ומשחררים בעדינות את הדפנות עי קריעת האלומיניום.
6. לפני ההגשה מחממים דקה במיקרו, מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים כדור גלידה.
7. מגרדים מעט שוקולד לבן בעזרת פומפיה דקה מעל ומגישים מיד.
דרג: