עוגת שוקולדה עם פירות יער

עוגת שוקולדה חמה, ביתית ומרשימה עם פירות יער ודובדבנים חמוצים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: victoria gonzalez

דרג:
עוגת שוקולדה עם פירות יער
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: שעה

כמות מנות: 8 מנות/ תבנית בקוטר 20 סנטימטר

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 250 גרם שקדים קלופים
  • 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 250 גרם חמאה
  • 250 גרם סוכר
  • 6 ביצים (להפריד חלבונים וחלמונים )

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל150 מעלות
2. קוצצים קלות שקדים במיקסר, להוסיף שוקולד ושוב קוצצים
3. מקציפים במיקסר חמאה וסוכר עד שמתקבל צבע לבן ומוסיפים שוקולד ושקדים
4. לבלילה מוסיפים חלמונים- אחד בכל פעם ומערבבים בעדינות עם כף
5. בכלי נפרד מקציפים חלבונים. מהקצף שהתקבל מוסיפים בתנועות קיפול אל השקדים והשוקולד. מערבבים בעדינות עם כף
6. את הבלילה שמתקבלת יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 20 סנטימטר ואופים בתנור עד שהעוגה מתקשה
7. מגישים עם פירות יער ודובדבנים חמוצים
 
דרג: