עוגת ריקוטמיסו

עוגת שכבות מפנקת של קרם וניל עשיר, בישקוטי, קפה וקקאו

מאת: מיטל ריזגן

דרג:
עוגת ריקוטמיסו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם פתי בר מפורר
  • למלית:
  • 1/2 חבילת בישקוטים
  • 3 מיכלי שמנת מתוקה 32% של השף הלבן
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • לטבילת הבישקוטי:
  • 1 כוס נס קפה
  • לקישוט:
  • אבקת קקאו

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מערבבים את חומרי הבסיס, משטחים בצורה אחידה בתבנית אלומיניום ומקפיאים.
2. מקציפים שמנת, חלב, סוכר, סוכר וניל, אינסטנט וניל לתערובת אחידה.
3. בעזרת מרית מוסיפים הגבינה לתערובת ומקפלים בעדינות.
4. הרכבת העוגה:
על הבסיס שהקפאנו שמים חצי מתערובת הגבינה. טובלים בישקוטים בנס קפה ויוצרים שכבה מעל הגבינה. את יתרת התערובת מוזגים על הבישקוטים. לסיום מקשטים באבקת קקאו ושומרים במקרר.

דרג: