עוגת ריבת חלב

עוגת ריבת חלב עשירה ומפנקת

מאת: אורלי עדי

דרג:
עוגת ריבת חלב
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות/תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3 חלמונים
  • 250 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
  • לקרם:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 שמנת חמוצה 15%
  • 1 פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. את מרכיבי הבצק מערבבים ביחד. מרדדים 2 ס"מ על תחתית תבנית 26 ואופים בחום של 180 מעלות. את יתר הבצק אופים בתבנית אחרת. מצננים.
2. מערבבים היטב את מצרכי הקרם ויוצקים על התחתית האפויה. מכניסים להקפאה לכמה שעות.
3. מוציאים את העוגה מההקפאה ועם מזרק ארוך מזריקים לעוגה ריבת חלב ומעל מפררים את הבצק הנותר.
דרג: