עוגת קרם גבינה עם נטיפי מוס שוקולד ווניל

עוגת גבינה עשירה בטעמי שוקולד ווניל, מנה אחרונה נהדרת לאירוח בארוחת חג שבועות או בכל אירוע חגיגי אחר

מאת: הילה מלכה \

מקור מתכון: הילה מלכה

דרג:
עוגת קרם גבינה עם נטיפי מוס שוקולד ווניל
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לתחתית:
  • 400 גרם ביסקוויטים בטעם שוקולד
  • 50 גרם חמאה
  • חבילת שוקולד מריר
  • שלושת רבעי כוס חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לקרם:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כפית סוכר וניל
  • חצי כוס סוכר
  • למוס:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1 חבילת שוקולד מריר
  • 1 חבילת פודינג אינסטנט וניל
  • 1 חבילת פודינג אינסטנט שוקולד מריר
  • 1 כוס חלב

אופן הכנה:

הכנה:
1. מכינים את התחתית: מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים לאבקה. במיקרו ממיסים יחד את החמאה, שוקולד חלב ואבקת הסוכר מערבבים ומוסיפים את הביסקוויטים. משטחים בתבנית קפיצית עגולה ושמים בצד.
2. הכנת קרם גבינה: מקציפים 2 שמנות מתוקות לקצפת יציבה. מוסיפים את הסוכר סוכר הוניל והגבינה ובתנועות קיפול מערבבים לקרם אחיד. שופכים מעל תחתית הביסקוויטים ושמים במקרר למנוחה.
3. להכנת נטיפי מוס השוקולד: ממיסים במיקרו שמנת מתוקה עם חבילת שוקלד מריר, מערבבים ושמים לקירור של שעתיים במקרר. מוציאים מקירור מוסיפים כוס חלב קר וחבילת אינסטינג פודינג שוקולד מריר ומקציפים למוס שוקולד יציב. מזלפים עם שקית זילוף נטיפי מוס שוקולד על העוגה.
4. להכנת נטיפי קרם וניל: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטיג פודינג וניל ומזלפים עם שקית זילוף נטיפי וניל.
5. שמים את העוגה לילה במקפיא לייצוב. מוציאים חצי שעה לפני ההגשה.
דרג: