עוגת קקאו עם שוקולד צ'יפס

מתכון מהיר להכנה, פשוט וטעים מאוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת קקאו עם שוקולד צ'יפס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם קמח
  • 400 גרם סוכר
  • 85 גרם קקאו
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 1 כפיות סודה לשתייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס מים רותחים
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס 60% מוצקי קקאו של כרמית

אופן הכנה:

הכנה
1. בקערת המיקסר מערבבים את כל החומרים, בלי המים והשוקולד.
2. מוסיפים את המים ומערבבים ורק אז מוסיפים את השוקולד צ'יפס. מתקבלת תערובת נוזלית לכן לא מתאים לאפות בתבנית קפיצית.
3. מעבירים את התערובת לשתי תבניות מוארכות לא משומנות, או לכלי חסין אש גדול. אופים 40-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
4. העוגות מוכנות כשגפרור שננעץ במרכז יוצא יבש.
 

דרג: