עוגת קוקוס

עוגת קוקוס (פרווה), נהדרת להגשה לצד שתייה חמה או כמנה אחרונה בכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת קוקוס
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • שקית סוכר וניל/תמצית וניל
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח
  • 1 כוס מיץ תפוזים

אופן הכנה:

הכנה:
1. לחמם תנור ל-170 מעלות.
2. להפריד ביצים.
3. לערבב קמח עם קוקוס ואבקת אפייה.
4. לחלמונים להוסיף שמן, חצי כוס סוכר, תמצית וניל ולערבב.
5. להוסיף לסירוגין את הקמח והמיץ לתוך החלבונים, לערבב עד לכדי בלילה חלקה (אפשר במקצף ידני).
6. להקציף חלמונים, חצי כוס סוכר, לערבב את החלמונים לתוך החלבונים, לשים בתבנית חד פעמית.
7. לאפות בחום 170 מעלות למשך 20-30 דקות עד שקיסם יוצא יבש.
דרג: