עוגת קוקוס ושוקולד

עוגת קוקוס ושוקולד כשרה לפסח, מתכון קל ומהיר הכנה לאירוח בימי החג ולחובבי קוקוס

מאת: ברטה שחף

דרג:
עוגת קוקוס ושוקולד
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חב' שוקולד צ'יפס פרווה או חלבי
  • 250 גרם קוקוס טחון (חבילה)
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • לציפוי:
  • 4 כפות קקאו
  • 5 כפות סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 5 כפות מים
  • לקרם:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב

אופן הכנה:

הכנה:
1. להקציף במיקסר את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה.
2. להוסיף בערבוב ידני את החלמונים, קוקוס ושוקולד.
3. לאפות בתבנית עגולה משומנת כ-15 דקות.
4. ציפוי: להמיס במיקרוגל קקאו, סוכר מים וחמאה לכמה שניות ולמרוח על העוגה חמה.
5. קרם: להקציף פודינג וניל, שמנת מתוקה וכוס חלב ולמרוח על העוגה הקרה.
 

דרג: