עוגת קוקוס ומוס שוקולד

עוגת קוקוס ומוס שוקולד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת קוקוס ומוס שוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חומרים לעוגה:
  • 5 חלבונים
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
  • חומרים למוס:
  • 1 מיכל שמנת עמידה להקצפה 38% מסדרת השף הלבן
  • 5 חלמונים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 1 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה ומוסיפים את הקוקוס בתנועות עטיפה.
2. משמנים תבנית אפייה בקוטר 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות למשך 20 דקות.
3. מניחים על האש סיר עם מים חמים ומציבים מעליו סיר קטן יותר עם השוקולד וממיסים.
4. מוסיפים לשוקולד המומס את החלמונים ומערבבים היטב.
5. מקציפים את השמנת עם הסוכר ומערבבים לתוכה את השוקולד.
6. יוצקים את מוס השוקולד על קצף הקוקוס האפוי ומכניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.
דרג: