עוגת קוקוס ואגוזים

עוגה קוקוס ואגוזים כשרה לפסח, עם בסיס אפוי וקרם עשיר. עוגה מושלמת ומפנקת לאירוח בימי החג

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת קוקוס ואגוזים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10מנות /תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 6 חלבונים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 100 גרם קוקוס
  • לקרם:
  • 2 שמנת מתוקה עמידה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 כפות קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורר
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. הכנת הבסיס: מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב, חזק ומבריק.
2. מערבבים לתוך הקצף בתנועות קיפול את האגוזים והקוקוס, אופים בתבנית משומנת מס' 26 עד שמשחים ומתייצב. מקררים.
3. הכנת הקרם: מקציפים את השמנת עם הסוכר+סוכר וניל, מקפלים בתנועות עטיפה את האגוזים, הקוקוס והשוקולד ומורחים על העוגה.
4. מכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות. לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא לפחות שעה מראש למקרר.
דרג: