עוגת קוטג' וקיווי

עוגת גבינה קצת אחרת, עם קיווי שמוסיף לה צבע ורעננות

מאת: אתי אמר

דרג:
עוגת קוטג' וקיווי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ½ 1 כוסות עוגיות טחונות
  • 45 מ"ל סירופ מייפל או דבש
  • 45 גרם חמאה מומסת
  • 500 גרם גבינת קוטג'
  • 1/3 כוס מיץ תפוחים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 שקית ג'לטין
  • תמצית שקדים
  • 3 קיווי, קלוף ופרוס

אופן הכנה:

אופן הכנה:
תחתית
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. בקערה, מערבבים את העוגיות הטחונות, סירופ מייפל וחמאה.
3. מעבירים לתבנית הפאי ומהדקים היטב את הפירורים לתבנית.
4. אופים במשך 12 דקות. מוציא מתנור ומקררים.
למילוי
1. טורפים היטב את הקוטג', סוכר ותמצית שקדים.
2. בסיר קטן מחמים יחד את מיץ תפוחים והג'לטין 2 עד 3 דקות או עד שהג'לטין התמוסס לחלוטין. מקררים מעט עם תערובת הגבינה ומוסיפים את מיץ התפוחים לתערובת הגבינה.
3. יוצק את התערובת לתבנית הפאי.
4. מכניסים למקרר ל4 שעות לפחות או ללילה.
5. מקשטים עם פרוסות של קיווי.
דרג: