עוגת פרג ושוקולד

עוגת פרג ושוקולד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת פרג ושוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לעוגה:
  • 250 גרם פרג
  • 50 גרם אגוזים קצוצים גס
  • 5 ביצים מופרדות
  • כוס סוכר
  • אבקת אפיה
  • 30 גרם חמאה ממומסת
  • 2 כפות קורנפלור
  • לגנש:
  • 100 גרם שוקולד מריר משובח
  • 100 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרים הבסיס של העוגה.
2. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות, למשך כחצי שעה.
3. מכינים את הגנאש, ושופכים על העוגה לאחר שהיא מוכנה.
דרג: