עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב

הגולשת אבירם שירן משתפת אותנו במתכון לעוגה כשרה לפסח, בטעמים ממכרים

מאת: שירן אבירם \

מקור מתכון: מגזין על השולחן + שיפורים שלי מבלוג

דרג:
עוגת פצפוצי אורז ומוס ריבת חלב
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס: 200 גרם שוקולד מריר, 2 כוסות פצפוצי אורז
  • למוס ריבת החלב: 2 מיכלי שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 1 אינסטנט פודינג וניל, 1 אינטסנט פודינג ריבת חלב, 25 גרם חמאה. לציפוי: 200 גרם שוקולד מריר, 200 מ"ל שמנת מתוקה.

אופן הכנה:

אופן הכנה: 1. הבסיס: ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פצפוצי האורז עד שכולם מכוסים.
2. משטחים את התערובת עם כף על תחתית התבנית ומקפיאים (10 דקות לפחות עד שמתייצב).
3. למוס: מקציפים את כל המרכיבים לקרם יציב וסמיך. משטחים על התחתית ומקררים במקרר לילה לפחות.
4. לציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים על העוגה ומקררים מספר דקות עד להתייצבות השוקולד.

דרג: