עוגת פירורים

עוגה קלה להכנה אותה ניתן לצפות בהתאם לטעם והעדפה אישית, נהדרת לצד שתייה חמה

מאת: ולד סירוטקין

דרג:
עוגת פירורים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12-14 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חב´ קטנה קמח תופח (350 גר´)
  • 2 ביצים
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם חמאה בטמפרטורה של החדר
  • כוס וחצי סוכר

אופן הכנה:

1. במערבל או במערבל יד לערבל את כל החומרים הנ"ל עד לקבלת פירורים דקים.
2. שומרים בצד כוס פירורים.
3. לשאר הפירורים מוסיפים: 2 ביצים, מיכל שמנת ומערבבים לעיסה אחידה.
4. את העיסה מעבירים לשתי תבניות אנגליש קייק חד פעמיות (בגודל קטן).
5. על העיסה מוסיפים תוספות בהתאם לטעם אישי, דוגמת: ריבה, קוקוס, אגוזים, קינמון, מייפל או כל מה שמתחשק לכם.
6. מעל הכל מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד.
7. לאפות בתנור בחום 180 מעלות למשך כ-40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.
דרג: