עוגת סולת

עוגת סולת ומיץ תפוזים קלה להכנה המוספגת בסירופ סוכר וקינמון, פשוט, מתוק וטעים ביותר לצד שתייה חמה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת סולת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 ק”ג סולת
  • 1/2 ק”ג קמח
  • 4-6 ביצים (תלוי בגודל)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות מי ורדים
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 3 כוסות מיץ תפוזים
  • 1 כוס שמן

אופן הכנה:

הכנה:
1. הכנת העוגה: מערבבים את כל החומרים יחד ושופכים לתבנית גדולה. 
2. אופים בתנור חומם מראש עד הזהבה.
3. הכנת הסירופ: מחממים 1 כוס סוכר, 1 כוס מים. מוסיפים 1/2 כפית קינמון.
4. שופכים את הסירופ כשהוא חם על העוגה כשהיא קרה.
 

דרג: