עוגת נפוליאון

עוגת נפוליאון

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סיגל כהן

דרג:
עוגת נפוליאון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק עלים חמאה מעדנות
  • 2 שמנת מתוקה
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב
  • כפית תמצית וניל אמיתית
  • 3 כפות סוכר
  • 6 תותים מתוקים פרוסים יפה
  • 3 כפות סוכר לתותים
  • כף ליקר גרנדמרנייר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. לחצות את הבצק ל2 יחידות שוות להניח בתבנית אפיה מעל נייר פרגמנט.

2. לחורר מעט את הבצק ולאפות ב200 מעלות עד שמזהיב.

3. לפרוס את התותים ולשים מעליהם את הסוכר והכף של הגרנדמרנייר או כל ליקר אחר להמתקה
4. לקרר. להקציף את כל החומרים .
5. להניח את הבצק האפוי בכלי יפה מעל לשים מחצית המילוי ומעליו את התותים. ואז את המילוי שנותר. ומעליו את הכיסוי.

לקרר שלוש שעות.


דרג: