עוגת מעדן חלב טעימה בטירוף

אולי זה נשמע מוזר, אבל המרכיבים העיקריים בעוגה הזאת הם מעדני חלב שילדים אוהבים. את הטעם אפשר לבחור לפי המעדן שאוהבים והשילוב בינם לבין הביסקוויטים והקצפת יוצרים עוגה נפלאה

מאת: חני ספן

דרג:
עוגת מעדן חלב טעימה בטירוף
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת פתי בר שוקו
  • שקית משקה שוקו
  • גביע גבינת שמנת 5% (250 גר')
  • 4 גביעי מעדן חלב קרלו באיזה טעם שאוהבים
  • שקית ג'לטין חסר צבע
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • מעדן חלב בטעם שוקולד

אופן הכנה:

1. מערבבים את גבינת השמנת ומעדן הקרלו לתערובת אחידה.
2. ממיסים את הג'לטין בתוך המים הרותחים, מוסיפים לתערובת ומערבבים מהר והיטב.
3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת אחידה.
4. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומעדן החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מרטיבים את הפתי-בר במשקה השוקו ומסדרים בתבנית.
6. מוזגים את התערובת על גבי הפתי בר ומיישרים.
7 מזלפים את מעדן השוקולד מלמעלה.
8. מכסים בניר כסף ומכניסים למקרר ל-3 שעות.
דרג: