עוגת מייפל

עוגה בחושה קלה להכנה המוספגת בכמות גדולה של סירופ מייפל ומעוטרת באגוזים קצוצים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת מייפל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20 מנות/2 תבניות אנגליש קייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 גרם קמח תופח
  • גביע (250 גרם) גבינה לבנה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 ביצים
  • אגוזים קצוצים
  • בקבוק סירופ מייפל

אופן הכנה:

הכנה:
1. מערבבים לבלילה אחידה את הביצים, הסוכר, שמן, גבינה לבנה וסוכר וניל.
2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
3. מחממים תנור ל-150 מעלות.
4. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק ויוצקים את הבלילה בהתאם עד לחצי גובה כיון שהעוגה עולה.
5. מכניסים לתנור ומוציאים אחרי 5 דקות- מפזרים את האגוזים הקצוצים מעל ומכניסים חזרה לעוד כ-20 ד' (כל אחד בהתאם לתנור שלו, בעיקרון עד שהעוגה מזהיבה והגפרור יוצא יבש).
6. לאחר שהעוגה מוכנה מוציאים ובעודה לוהטת מפזרים המון המון סירופ מייפל מעל. מניחים להצטנן מעט ומגישים.
 

דרג: