עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח

עוגת מוס עשירה וקלה להכנה, מתאימה כמנה אחרונה בארוחת חג פסח או לאירוח בימי החג

מאת: איריס פולישוק \

מקור מתכון: איריס פולישוק

דרג:
עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 6 ביצים
  • 6 כפות סוכר
  • 1 שקית אבקת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
  • למילוי:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • לציפוי:
  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גר')
  • 1 חלמון
  • 3 חלבונים

אופן הכנה:

הכנה:
1. להכנת בסיס העוגה: מקציפים את ששת החלבונים, מוסיפים את הסוכר לקצף ואת האינסטנט שוקולד, מוסיפים את החלמונים
ואופי בתבנית 26 עד שהבסיס נאפה.
2. להכנת המילוי: מקציפים את השמנת המתוקה, מוסיפים את החלב ואת האינסטנט וניל, מקררים ושופכים על הבסיס האפוי.
3. לציפוי שוקולד: ממיסים את השוקולד, מוסיפים את החלמון ומקציפים 3 חלבונים, מערבבים ושופכים על המילוי.
דרג: