עוגת מוס גבינה, שוקולד לבן ודובוני גומי בציפוי ג'לי תות ודובונים

בלי אפייה, עם הרבה טעם: עוגת גבינה מפנקת עם שכבת ג'לי תות ודובוני גומי

מאת: ערבה שלוש

דרג:
עוגת מוס גבינה, שוקולד לבן ודובוני גומי בציפוי ג'לי תות ודובונים
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: תבנית עגולה בקוטר 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לשכבה הראשונה:
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית סוכר חום
  • 150 גרם ביסקוויטים טחונים
  • לשכבת מוס הגבינה:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% שומן
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%/9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 כוס דובוני גומי
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 חבילת ג'לטין
  • 1/2 כוס מים חמים
  • לשכבת התות:
  • 1 חבילת ג'לי בטעם תות
  • 2 כוסות מים חמים
  • 1 כוס דובוני גומי

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. מערבבים את כל רכיבי התחתית ומשטחים בתבנית קוטר 26. מקררים וממשיכים לשכבת המוס.
2.מערבבים גבינה, פודינג, סוכר ושוקולד לבן מומס לתערובת אחידה.
3. ממיסים את הג'לטין במים ומוסיפים לתערובת.
4. מקציפים 2 שמנת מתוקה יחד עם סוכר הוניל למרקם יוגורט.
5. מקפלים לתערובת הגבינה בתנועות קיפול ומוסיפים כוס דובונים. מניחים על תחתית הביסקוויט, מקפיאים להתייצבות כ-4 שעות.
6. ממיסים את הג'לי במים חמים, שופכים על העוגה ומפזרים דובונים בצורה שווה על כל העוגה.
7. מקפיאים עוד כחצי שעה ומעבירים למקרר עד להגשה. 
דרג: