עוגת לייקח

עוגה קלאסית קלה להכנה ומתאימה לכל ארוע

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת לייקח
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 15 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • כפית סוכר וניל
  • גרידת לימון
  • 1 כוס קמח
  • כפית אבקת אפיה
  • 4 כפות שמן
  • תוספות אפשריות
  • דובדבנים מסוכרים
  • גרידת תפוז
  • פרג
  • צימוקים
  • אגוזי פקאן
  • שוקולד צ'יפס
  • קרם
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כפית קפה נמס
  • 4 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל
2. מוסיפים לקצף הקשה את החלמונים ולאחר מכן לסירוגין את יתר החומרים. מערבבים.
3. שמים את התערובת בתבנית עם נייר אפייה משומן מעט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
4. אופים עד שקיסם במרכז העוגה יוצא נקי, ועד שהעוגה מזהיבה מעט, יציבה וניתן לאכול אותה.
5. מצננים.
6. ניתן לצפות את העוגה באחד מהקרמים/ציפויים
 
דרג: