עוגת יוגורט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סתיו ביטון

דרג:
עוגת יוגורט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • רכיבים:
  • 400 מ"ל יוגורט BIO תנובה למזיגה 1.5%
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • תמצית וניל
  • 2 שקיות של סוכר וניל
  • תוספות: אגוזים/אבקת סוכר/סירופ מייפל/קוקוס

אופן הכנה:

1. מערבבים במיקסר את כל החומרים ללא התוספות עד לקבלת בלילה במרקם אחיד.
2. שופכים לתבנית משומנת (מומלץ תבנית אינגליש קייק).
3. מכנסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות למשך 45 דקות.
אחרי שהעוגה מוכנה אפשר לבזוק מעל תוספות לפי הטעם האישי: תוספות: אגוזים/אבקת סוכר/סירופ מייפל/קוקוס.
דרג: